joi, 14 aprilie 2011

E oficial! Bonnie Wright se marita!

Tinerii actori Bonnie Wright (20 ani) și Jamie Campbell Bower (22 de ani), interpreții personajelor Ginny Weasley, respectiv Gellert Grindelwald (în seria de filme Harry Potter) au de gând să se căsătorească, informează dailymail.co.uk.

Se crede că cei doi colegi de platouri au o relaţie de 1 an si 6 luni, confirmarea venind abia în luna februarie 2010, când Bonnie şi Jamie au mers împreună la Premiile BAFTA, iar tânăra actriţă a explicat că sunt un cuplu.

Roşcata care se iubeşte în filme cu Harry Potter (Daniel Radcliffe) l-a cucerit definitiv pe Jamie Campbell Bower, iar cei doi şi-au uimit colegii de platouri cu anunţul legat de nuntă.

Totul pare foarte pripit, dar amândoi spun că este o treabă seriosă. El este foarte entuzismat şi nici unul dintre ei nu are îndoieli, a explicat o sursă de la filmări pentru Daily Mail.

Cei doi actori se poartă foarte profesionist pe platouri: nu se prostesc, nu se sărută şi pentru că nu au scene comune, Jamie vine des la filmări doar pentru a sta cu ea între duble.

Ei bine, Bonnie a declarat recent pentru People Magazine ca are de gand sa se casatoreasca probabil la sfarsitul anului asta de Revelion:

Am 20 de ani si cred ca sunt destul de pregatita pentru nunta. Deja am multe idei de organizare si simt cum se apropie ziua aceea, a spus Bonnie Wright, interpreta lui Ginnie Weasley din Harry Potter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu