joi, 21 octombrie 2010

Katy Perry si-a pus inel indian in nas


Katy Perry a inceput sa imbratiseze traditiile indiene in pragul nuntii sale cu Russell Brand, care va avea loc in acest week-end in India.

Cantareata americana a fost surprinsa purtand un inel indian in nas(numit nath)cand a sosit in aceasta dimineata in aeroportul Jaipur.

Inelul este compus dintr-un lant din aur atasat de nas si de o suvita de par de langa ureche, care sta atarnat de-a lungul obrazului drept al purtatoarei.

Traditia locului spune ca mireasa va purta nath-ul pe tot parcursul ceremoniei, pana cand mirele il va indeparta dupa noaptea nuntii-ca simbol al pierderii virginitatii femeii.

Dupa ce s-a deplasat catre aeroportul international din Mumbai, Katy s-a aratat neobisnuit de timida si si-a ascuns noul accesoriu acoperindu-l cu haina.

Nunta va avea loc la luxosul hotel Rambagh Palace, acolo unde Russel a cerut-o in casatorie pe cantareata anul trecut.

Vor fi cinci petreceri diferite, inclusiv un eveniment in aer liber la statiunea Rajasthan.

Oaspetii se vor bucura de peisajele safari din Parcul National Ranthambore iar Katy isi va decora mainile cu tatuaje din henna.

Nunta va fi plina de elemente tradionale indiene iar Russel va sosi pe un cal alb.

Recent, comedianul a dezvaluit ca vor fi si jocuri de artificii, o formatie care va canta muzica live si un recital sustinut de rapperul P-Diddy.

Intre timp, Katy sufera de o eruptie acneica pe fond de stres si a recunoscut ca se afla pe cale sa cedeze psihic din pricina pregatirilor pentru eveniment
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu