miercuri, 27 octombrie 2010

Katy Perry si Russel Brand, acuzati ca au perturbat linistea publica


Proaspetii casatoriti Katy Perry si Russel Brand sunt investigati de autoritatile indiene pentru disturbarea linistii publice prin zgomotul produs in timpul nuntii.

Plangerile vizeaza agresarea mediului natural si a animalelor din safari prin muzica nepermis de rasunatoare, precum si incalcarea legilor de mediu care interzic consumul de bauturi alcoolice si tigari.

Cel care a inaintat plangerea, Akshay Sharma, a declarat:

Pe langa legile protectiei mediului incalcate de administratia hotelului,Katy Perry, Russel Brand si oaspetii lor, departamentul districtual si cel forestier nu au luat nicio masura impotriva lor. De aceea am apelat la curtea de judecata, pentru o investigare corecta a cazului.

Cu toate acestea, directorul zonal din Ranthambore, Raghuvir Singh Shekhawat, spune ca acuzatiile sunt nefondate:

Acuzatiile sunt ridicole si fara folos, deoarece nu s-a incalcat nicio lege. Nu a fost nici un deranj al linistii, nu s-a baut si nu s-a fumat iar muzica nu a fost data tare. Administratia chiar a inregistrat zgomotul produs de muzica, sunt permise frecvente de pana la 55 de decibeli si nu s-au depasit nici macar 50. Faptul ca Russel Brand si Katy Perry au venit aici a fost pentru noi un privilegiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu